Ontdek hoe je jouw newborn gezonde slaapgewoontes aanleert!

Masterclass slaap baby slaap met werkboekje 

Bereid je samen met slaapcoach Nathalie Schittekatte voor op de geboorte van je baby en leer hoe je de eerste maanden je baby kan voorbereiden op goede slaapgewoontes. Deze masterclass is aangevuld met een werkboekje waarin je kan noteren en je heel wat informatie terugvindt. Dit boekje wordt via de post bij jou thuis bezorgd.

Masterclass Slaap, baby, slaap

Wat mag je verwachten?

Expert aan het woord

Nathalie Schittekatte is een gecertificeerd slaapcoach die al heel wat gezinnen geholpen heeft zodat hun kindje een goede slaper wordt. 

120 min. video

Deze masterclass biedt je 120 minuten aan video waarin je heel wat informatie krijgt over slaap, slaapgewoontes, slaaprituelen, slaaproutines en nog veel meer. Opgedeeld in 4 video's, die je kan bekijken wanneer het jou past.

Fysiek werkboek

Bij deze masterclass krijg je thuis een fysiek werkboek opgestuurd. Dit boekje bevat heel wat info uit de masterclass en enkele extra's, o.a. voorbeeldslaaproutines. Je kan er ook in noteren en vragen beantwoorden.
17 x 21 | 40 blz. | Softcover

Podcast

Wil je een stukje herbeluisteren of wil je verder luisteren in de auto? Geen probleem! Deze masterclass kan je ook als podcast beluisteren.

4 modules

De masterclass wordt opgedeeld in 4 modules. Hierin legt Nathalie je uit hoe je je kan voorbereiden tijdens de zwangerschap en wat gezonde slaapgewoontes zijn in de eerste levensmaanden van je baby.
Write your awesome label here.

Module 1

In de eerste les maak je kennis met Nathalie en geeft ze je enkele tips over hoe je je kunt voorbereiden op de komst van je baby, en meer specifiek hoe je je tijdens de zwangerschap al kunt voorbereiden op goede slaapgewoontes.

Module 2

Hoera, je kindje is er! In deze module leer je alles over slaap bij een baby van 0 tot 1 maand. Heeft hij al slaaproutines nodig? En wat zouden die dan zijn?

Module 3

Als je baby 1 à 2 maanden is, kan je al heel wat doen om later gezonde slaapgewoontes en slaaproutines aan te leren.

Module 4

In deze laatste les legt Nathalie je alles uit over slaap bij baby’s van 2 à 3 maand, en krijg je uiteraard voldoende info om de latere maanden ook aan de slag te gaan.
Deze masterclass is beschikbaar t.e.m. 30/6/2024.
Write your awesome label here.
EXPERT

Nathalie Schittekatte

Nathalie Schittekatte, de oprichtster van Snuggles & Dreams en mama van 2. Ze had zelf een slechte slaper en weet dan ook als geen ander wat het is om onderbroken nachten te hebben. Het is haar doel om ouders aan meer slaap te helpen (voor zowel henzelf als de baby). Ze doet dit met een enthousiast team in haar cursussen, en schreef ook al het boek Slaap, baby, slaap

Gerelateerde masterclass 

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
Created with