Ontdek hoe je jouw newborn gezonde slaapgewoontes aanleert!

Masterclass slaap baby slaap met download (pdf)  

Bereid je samen met slaapcoach Nathalie Schittekatte voor op de geboorte van je baby en leer hoe je de eerste maanden je baby kan voorbereiden op goede slaapgewoontes. Deze masterclass is aangevuld met een downloadbare pdf, waarin je kan noteren en je heel wat informatie terugvindt. Deze pdf kan je zelf thuis afdrukken.

Wat mag je verwachten?

Expert aan het woord

Nathalie Schittekatte is een gecertificeerd slaapcoach die al heel wat gezinnen geholpen heeft zodat hun kindje een goede slaper wordt. 

120 min. video

Deze masterclass biedt je 120 minuten aan video waarin je heel wat informatie krijgt over slaap, slaapgewoontes, slaaprituelen, slaaproutines en nog veel meer. Opgedeeld in 4 video's, die je kan bekijken wanneer het jou past.

Downloadbare pdf  

Je krijgt een handig e-book dat je zelf thuis kunt afprinten. Dit boekje bevat heel wat info uit de masterclass en enkele extra's, o.a. voorbeeldslaaproutines. Je kan er ook in noteren en vragen beantwoorden. 
40 blz.

Podcast

Wil je een stukje herbeluisteren of wil je verder luisteren in de auto? Geen probleem! Deze masterclass kan je ook als podcast beluisteren.

Voor wie is deze masterclass?

Welke voorbereidingen kan je als ouders-to-be treffen voor de beste slaapkwaliteit van je kind? Welke slaaproutines kunnen de sleutel zijn om een vlotte slaper te kweken? Hoe begin je aan het creëren van de ‘juiste’ slaapgewoontes?

Slaap is de grootste factor die ons humeur, onze groei en onze gezondheid beïnvloed. Een goeie nachtrust is één van de sleutels voor een goeie ontwikkeling, maar als kersverse ouder of ouder-to-be kan dit vaak een uitdaging zijn. De aangereikte tips en tricks in deze masterclass zijn een extra hulp, zodat je niet wakker zal moeten liggen over hoe je jouw baby’s slaap aanpakt.

4 modules

De masterclass wordt opgedeeld in 4 modules. Hierin legt Nathalie je uit hoe je je kan voorbereiden tijdens de zwangerschap en wat gezonde slaapgewoontes zijn in de eerste levensmaanden van je baby.
Write your awesome label here.
Deze masterclass is beschikbaar t.e.m. 30/6/2024.

Masterclass: de modules

Write your awesome label here.
EXPERT

Nathalie Schittekatte

Nathalie Schittekatte, de oprichtster van Snuggles & Dreams en mama van 2. Ze had zelf een slechte slaper en weet dan ook als geen ander wat het is om onderbroken nachten te hebben. Het is haar doel om ouders aan meer slaap te helpen (voor zowel henzelf als de baby). Ze doet dit met een enthousiast team in haar cursussen, en schreef ook al het boek Slaap, baby, slaap.

Gerelateerde masterclass

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
Gemaakt met